Gratis bruk i 30 dager – helt uten forpliktelser !

Dersom du ikke ønsker å bruke systemet, så stopper du bare å bruke det. JEG VIL PRØVE

Med XXLtable bruker du 50%-80% mindre tid på å administrere vaktplan, timeliste og ferie planlegging

Spar penger med en god vaktplanlegger!

XXLtable gir deg muligheten til enkelt og raskt sette opp vaktplaner som hjelper deg med å redusere dine lønnskostnader. Vaktplanelggeren i XXLtable hjelper deg med å minimere overtidsarbeid og sette opp komplekse vaktplaner.

Det er enkelt og intuitivt å bruke vaktplanleggeren i XXLtable, det sparer deg for mye tid i opplæring og gir deg muligheten for å deligere abeidet med vaktplanlegging til andre.

God informasjons flyt og enkel vakt-bytte

I XXLtable har dine ansatte oppdatert oversikt på sin mobiltelefon. De kan se sine vakter, de søke om bytte vakt, se når de har ferie, se timer som er godkjent, se ledige vakter. Du kan gi meldinger til den enkelte eller flere. I XXLtable kan du lage rutiner ved oppsett av dine vaktplaner som redusere din arbeidsmengde radikalt.

La de ansatte gjøre deler av vaktplan-jobben!

Få den viktigste informasjonen umiddelbart - hvor mange gjester og bordbestillinger hadde du i går, har i dag, og har de kommende 7 dagene. Dette er informasjon som du enkelt har oversikt over i XXLtable. En intuitiv rapportgenerator lar deg ta frem rapporter og statestikk på alle historiske data.

Varsling og automatiserte rutiner

Du får mange muligheter til innstillinger for varsling og automatiserte rutiner. Du kan få en epost varsling når du får en bordbestilling, sende automatisk egen meny til de bordbestillingene som passerer det antallet gjester som du setter, automatisk utskrift og sendt på epost av bord-liste, kjøkken-liste til en bestemt tid. Mulighetene er mange og du bestemmer hvordan disse innstillingene skal være.

Dine data er gull verdt

I XXLtable blir alle dine data for ansatte og bordbestillinger lagret på flere servere simultant, slik at du kan være trygg på at dine data er trygge. Vi benytter oss av høy-kvalitets SSL levrandører som skal sikre at ikke uvedkommende får tilgang til dine data.

Bekreftelse og påminnelse på SMS eller epost

I XXLtable kan du automatisere bekreftelser på bordbestillinger og påminnelser. Du kan automatisk sende ut forskjellig bekreftelser og vedlegg (f.eks menyer andre tilbud o.l) avhengig av antall gjester det er på bordbestillingen.

Lister og rapporter på skjerm eller papir

Se reservasjonene med notat fra gjest, intern notat og anmerkninger (allergi, vegetar, vegan m. m) På papirutskrift eller direkte på skjermen iPad, PC eller smarttelefonen. Lister for bord og bordfordeling pr servitør, sortert slik du ønsker.

Rapportgeneratoren gir deg mulighet til å hente ut historiske data som kan gi deg verdifull
informasjon ........ Mulighetene er mange og enkle med XXLtable.

Har du en kundeliste kan vi importere den for deg !

Gratis bruk i 30 dager – helt uten forpliktelser !

Dersom du ikke ønsker å bruke systemet, så stopper du bare å bruke det. JEG VIL PRØVE